Referenties


WAA groep, de trekker van de Tuintour

Tijdens de Floriade zijn er in de binnenstad van Venlo diverse groene oases te zien: kleine tuinen op aanhangwagens die laten zien wat de regio zoal aan groenigheden kent: van tuinderskas tot kantoortuin en van speeltuin tot levensgrote vogelkooitjes. Deze zogeheten Tuintour is een initiatief van de Stichting Venlopartners, Venlostad.com en Gemeente Venlo. 

Medewerkers van WAA groep trekken elke week, van donderdag tot en met zondag letterlijk de kar. Als een karavaan met mobiele tuinen, trekken ze erop uit om alle karren op hun plek te zetten en ’s avonds weer op te halen. Bovendien zorgt WAA groep voor het onderhoud van al het groen op de aanhangwagens. Henriëtte Stroucken, projectleider Venlostad, vertelt over het project: “We wilden de binnenstad, en met name de winkeliers, meer betrekken bij de Floriade. Hiervoor zochten we naar een creatief idee dat de aandacht trekt van het winkelend publiek. Dat werd de Tuintour. Voor de operationele ondersteuning en het onderhoud dachten we direct aan WAA groep. Op deze manier ziet ook het grote publiek dat WAA groep meer doet dan alleen ‘schoffelen’. Onze samenwerking met WAA groep verloopt uitstekend. Afspraken worden nagekomen, de medewerkers zijn altijd op tijd en de tuinen zijn keurig onderhouden. En belangrijk: WAA groep denkt met ons mee.
Een simpel voorbeeld. Toen het idee voor de Tuintour was geboren, zagen we een praktisch risico: vernieling, met name ’s nachts. WAA groep kwam met het idee de karren te stallen vlakbij het Arsenaal: veilig achter slot en grendel, maar toch in het centrum.” 

De Tuintour is nog tot en met 7 oktober te zien in de binnenstad van Venlo. Meer informatie is te vinden op de website van Venlo Partners.Ontwerp en een aanleg van tuin voor Woongoed 2-Duizend

Senioren woonachtig aan de Broeklaan in Reuver kunnen sinds dit voorjaar genieten van een mooie, nieuwe binnentuin. In opdracht van Woongoed 2-Duizend en in samenspraak met de bewoners realiseerde WAA groep het ontwerp en de aanleg ervan. Het werd een onderhoudsvriendelijke tuin om gezellig een praatje in te maken en te genieten van de zon. De paden zijn extra breed zodat senioren gemakkelijk met een rollator of scootmobiel overal langs kunnen. In de plantenbakken, die op heuphoogte zijn aangelegd, kunnen bewoners bovendien hun eigen kruiden kweken. Femke den Teuling van Woongoed 2-Duizend: “Wij werkten al samen met WAA groep op het gebied van groenvoorziening. Het was de eerste keer dat Woongoed 2-Duizend een compleet ontwerp en de aanleg van een tuin door WAA groep liet uitvoeren. Het heeft boven verwachting uitgepakt. Vanuit WAA groep werd uitstekend meegedacht over het ontwerp en in kort tijdsbestek is de tuin aangelegd.” Een enthousiaste bewoonster reageert: “Ik heb zo’n lol gehad met de jongens van WAA groep. Vanaf mijn balkon stak ik telkens m’n duim omhoog, want het resultaat is fantastisch. Met de zomer voor de deur kan nu iedereen genieten van deze heerlijke tuin."Onderhoud tuinen verkoopwoningen Antares

Als je anno nu een woning wilt verkopen, moet je je onderscheiden van de massa. Een fijn verzorgde tuin kan daar aanzienlijk aan bijdragen. Daarom zocht woningcorporatie Antares een samenwerking met WAA groep. Sinds de zomer van 2011 houden medewerkers van WAA groep de tuinen van alle verkoopwoningen van Antares tip-top in orde, zodat ‘kijkers’ meteen een goede indruk krijgen.
Desirée Scheurs, commercieel medewerker onroerend goed bij Antares: “We hebben met WAA groep afspraken gemaakt over de gewenste kwaliteitsnormen. WAA groep houdt zelf bij wanneer een tuin weer even ‘aangepakt’ moet worden. De woningen worden niet alleen beter verkoopbaar, ook krijgen we minder klachten uit te buurt. Met andere woorden: de leefbaarheid binnen de wijken is erop vooruitgegaan.”

Groenvoorziening van WAA groep
Edisonstraat 8, Venlo
T. 077-389 8300
E. verkoop@waagroep.nl


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/waagroep/public_html/includes/require.php on line 76

Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/waagroep/public_html/includes/common.php on line 1933
Pagina niet gevonden - WAA groep

Deze pagina bestaat niet

De huidige pagina kon helaas niet worden gevonden of bestaat niet meer. Onze excuses hiervoor.

Bent u van mening dat er iets niet klopt aan de website? Neem dan contact met ons op.